בלסטוציסטיס הומיניס- האם מישהו יודע על טיפול

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/05/2009 | 13:48 | מאת: עופר

האם ידוע למישהו על טיפול שיכול להעלים את הטפיל מהגוף? בשלוש שנים אחרונות אני חווה סימפטומים מוזרים שמגיעים בהתקפים של בחילות קלות ומעט צרבת. רגישות במפרקים לעיתים עם חולשה כללית והרגשת ריחוף וטשטוש קוגנטיבי קל. כל הבדיקות הרפואיות תקינות ולדעת הרופאים אין לי כלום. לפני שנה אבחן אותי רופא קינסולוג כנגוע בטפילים ונתן לי אורגנו, כסף ועוד מה שהיטיב את מצבי ושבתי להרגיש מצויין למשך 2-3 חודשים אז שבו הסימפטומים. לפני חודש אובחן אצלי בבדיקת צואה בלסטוציסטיס הומיניס. טיפלתי 10 ימים בפלגיל וזה גרם לדרדור מצבי למספר ימים ואחר כך חשתי הטבה משמעותית מאוד למספר ימים. אולם בסוף תוכנית הטיפול נמצא בבדיקת צואה שהטפיל עדיין קיים. כרגע אני חש שוב את הסמפטומים שתוארי קודם לכן. האם ידוע למישהו על טיפול שהצליח לנקות לחלוטין את הטפיל??? בתודה, עופר האם ידוע למישהו על טיפול שהצליח לנקות לחלוטין את הטפיל??? בתודה, עופר

עופר שלום, לרוב בבעיה מסוג זו פונה הקהל לטיפול הרגיל הקונבנציונאלי שלעיתים הוא עוזר ולעיתים לא כפי שנכחת לדעת, כפי הנראה מסיבת אי הוודאות או הידע שניתן להעזר גם בזה ברפואה הטבעית וכן גם לרוב חסר הסבלנות דורש טיפול אינסטנט ומהיר שלא תמיד פותר את הבעיה וכשהו לא פותר , אף הטפיל נעשה עמיד וחזק יותר!. לרפואה הטבעית לרוב פונים בבעיות אחרות ולכן (ואני מדבר בשם עצמי)אולי אין מספיק נסיון מעשי בנושא, אך תיאורטית, ישנו הידע והרצון לעזור.הדרך לעניות דעתי היא לטפל במצב במלואו ולא לצרוך משהו ככיסוי שבסופו של דבר מביא לאכזבה ולסקפטיות מהטיפול. החשיבה שלי אומרת שמעבר לקטילה של הטפיל יש צורך לעזור לגוף לחזק את המערכת החיסונית, ואת הכבד-ע"י דטוקסיפיקציה, לתמוך בפלאורת המעיים ע"י מתן פרוביוטיקה, לשלב תזונה מתאימה דלת סוכר (בדומה לתזונת קנדידה), לבצע שטיפות מעיים(הידרוקולונותרפיה),ולבסוף כמובן לצרוך את כל תותחי האנטי פרזיטים וטפילים כגון:תמצית אורגנו ואשכוליות,שום וכו'. נשמח להמשיך לעזור. ואם באמת אתה רוצה להיפטר מזה תשמע בעצתי ובוא לעשות טיפול מלא ולא טיפול סימפטומתי שעד כה עשית! בריאות וכל טוב.

07/05/2009 | 10:27 | מאת: עופר

אני מודה לך אורן על תשובתך המפורטת. האם המלצתך לתזונה זהה קנדידה מבוססת על תוצאות חיוביות. בחיפוש באנטרנט מצאתי מספר טיעונים שבלסטוסיסטיס לא מגיב לשום דייאטה בניגוד לקנדידה משום שמדובר בטפיל אמבי ולא בפטריה וכמובן שאין לי מושג אם טענות אלו מבוססות. בתודה עופר

07/05/2009 | 10:27 | מאת: עופר

אני מודה לך אורן על תשובתך המפורטת. האם המלצתך לתזונה זהה קנדידה מבוססת על תוצאות חיוביות. בחיפוש באנטרנט מצאתי מספר טיעונים שבלסטוסיסטיס לא מגיב לשום דייאטה בניגוד לקנדידה משום שמדובר בטפיל אמבי ולא בפטריה וכמובן שאין לי מושג אם טענות אלו מבוססות. בתודה עופר

28/03/2019 | 13:47 | מאת: אסי

האם מישהו מצא פתרון לטפיל הזה??

30/03/2020 | 10:54 | מאת: ישראל

אשמח לעזרה אם מישהו מצא משהו יעיל, או מישהו רוצה לדבר ולשתף לפחות איך הוא מתמודד

30/03/2020 | 10:55 | מאת: ישראל

עופר אפשר להתייעץ איתך על הטפיל הזה מה עשיתה לגביו? [email protected]

28/06/2020 | 08:40 | מאת: איריס

הי עופר, אני מאוד אשמח להחליף איתך מידע ולשמוע אם מצאת טיפול יעיל וגם מה מצאת כלא יעיל. אני נטלתי פלג'יל, הרגשתי שזה רק דרדר את המצב. ניסיתי ליווי נטורופתית, עשיתי גסטרוסקופיה ועוד. איריס 0528333603 [email protected]

04/03/2022 | 20:54 | מאת: מירי

יש לי בלסטוציסטיס הומיניס עם סימפטומים של גרד כבר שנה. הרופאים בארץ לא מצליחים לטפל בפלגיל ואז אומרים כל מיני דברים הזויים כמו שזה בטח לא זה ובלסטוציסטיס הוא ללא סימפטומים לפי הספרות שנכתבה לפני מאה שנה. אלפי אנשים בארץ סובלים מהטפיל הזה ונתקלים בחוסר רצון לעזור של הרופאים. יש טיפול באוסטרליה לטפיל אבל בארץ לא מוכנים לבדוק. אני מזמינה לתביעה יצוגית בנושא. בואו צרו קשר לטפל ביחד בבעיה ציבוריץ שקיבלנו אותה מאנשים בארץ בגלל חוסר טיפול בהם. אם הם היו מטופלים אנחנו לא הינו נדבקים! [email protected]

מנהלי פורום נטורופתיה