התנגדות בין תרופות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/01/2002 | 22:50 | מאת: ורדי

בעלי מקבל תרופה בשם סינטרום לדילול הדם בגלל בעיות של פירפור פרוזדורים בלב. התרופה מונעת קרישי דם שעלולים להווצר בזמן פירפור. באופן קבוע כבר מספר שנים הוא נוטל גם תרופות טבעיות כגון : co-q-10 100mg, עוזרר ,קרומיום פיקולינת ,שמן נר הלילה הוא סובל גם מלחץ דם גבוה, וסכרת . שאלתי היא , האם יש תגובות נגד בין התרופות? ,

26/01/2002 | 10:23 | מאת: אופיר פוגל

ורדי שלום, בעלך מקבל תוספי מזון שאכן מתאימים וודאי שמסייעים לו בבעיותיו הרפואיות. לגבי תגובות נגד: - כשנוטלים תרופות לדילול הדם ההמלצה הינה ליטול Q-10 במינון מכסימלי של 60 מ"ג ליום ולא יותר. - כרומיום פיקולינט: יש טענות שנטילה לאורך זמן ממושך עלולה ליצור טוקסיות בגוף ועל כן אינה מומלצת. בריאות ואושר.

מנהלי פורום נטורופתיה