חוסר חשק

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/01/2002 | 15:43 | מאת: לוקוס

אני בן 40 וסובל מחוסר דחף מיני בבקר יש לי זקפה מליאה בדכ.מבקש לדעת האים ניתן לשפר הדחף עי חומרים טבעיים ואלו חומרים.באיזה תחום של רפואה אלטרנטיבית מטפלים בבעייה כזו

08/01/2002 | 10:45 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! יש לערוך בירור עומק ולבדוק את כל ההיבטים הנפשיים - רגשיים והפיזיים אם באמצעות תוספי מזון ואם באמצעות פרחי באך ושמנים. רק בריאות! http://www.solgar.co.il/med/yoelnd/

08/01/2002 | 18:42 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לוקוס טבעי שיהיה זיקפה בבוקר. את הדחף המיני ניתן לתקן ע"י מספר פומולות שישנן בשוק .אם זה יעזור אין לי מושג. אולם אתה בהחלט יכול לפנות לרפואה הסינית בדיקור זה בדרך כלל מצליח ,אפשרות נוספת רפלקסולוגיה,ותזונה נאותה .יש מזונות המעוררים חשק. בהצלחה.

מנהלי פורום נטורופתיה