פתית שיפון,פריכונים, ולחם מקמח מלא

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/05/2008 | 10:32 | מאת: שיר

מספר שאלות על מוצרים אלו, האם מותר לאכלם בזמן דיאטת קנדידה? 1. לחם מחיטה מלאה. 2. פריכונים דקים מחיטה מלאה ושיבולת שועל - הרכיבים שלהם: חיטה מלאה (מכילה גלוטן), שיבולת שועל, מלח. 3. פתית שיפון ללא תוספות מלח וסוכר - הרכיבים שלהם: קמח שיפון (מכיל גלוטן), שמן צמחי, סובין חיטה, גלוטן חיטה, סיבים תזונתיים (אנולין), טריקלציום פוספט, מתחלב (E-471). האם מוצרים אלו מותרים בזמן דיאטת קנדידה?

לקריאה נוספת והעמקה
18/05/2008 | 15:50 | מאת: מעין זעירא

שלום שיר, 1.כל סוג של לחם שהוא מחיטה מלאה /שיפון וללא שמרים הוא חוקי בתפריט קנדידה, הלחמים המתאימים יותר הם של חברת "אדמה" יש להם לחם שיפון ללא שמרים. 2.פריכונים מחיטה מלאה, שיבולת שועל - אפשריים אם אינם מכילים שמרים, האם כוונתך לקרקרים? אותו הדבר לגבי פתיתי השיפון כל עוד הם אינם מכילים שמרים הם חוקיים, אך יש עדיפות לפריכיות אורז ופריכיות כוסמת, כי הקרקרים והפתיתי מכילים לרוב שומן טראנס. בהצלחה!

18/05/2008 | 17:30 | מאת: שיר

תודה על התייחסותך :) בקשר ללחם עם קמח חיטה מלאה/ שיפון, ציינת שזה חוקי אם הם ללא שמרים. אך גם צריך שיהיו ללא סוכרים, לא? כי אני מצאתי לחמים עם קמח חיטה מלאה או שיפון, אך אחד היה עם שמרים וללא סוכר, והאחר עם סוכר וללא שמרים. וידוע שבדיאטת קנדידה אסור שהיו רכיבים אלו בלחמים (סוכר ושמרים), נכון? לגבי הפריכונים, כן טעיתי, אלו קרקרים ללא שמרים. ולגבי חברת "אדמה" אני יבדוק אם יש באיזור מגוריי, תודה רבה. שיר

29/06/2008 | 19:21 | מאת: יהודית

שלום אבקש תשובה בדואר אלקטרוני תודה.השאלה עם להם שיפון מלא כהה מומלץ בסכרת יותר מי קמח חיטה מלא תודה יהודית

מנהל פורום נטורופתיה