גיל המעבר

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/04/2008 | 23:57 | מאת: ציפי

שלום, רציתי לדעת האם יש ויטמינים/מוצרים טבעיים היכולים להקל על תופעות גיל המעבר כגון גלי חום, עייפות, עצבנות יתר, דכדוך ומצבי רוח. אינני מעוניינת לצרוך הורמונים. תודה

בהחלט ישנם פיטו אסטרוגנים כמו-הסויה בטבליות, צמחי-מרפא, כמו-קוהוש שחור,שיח אברהם וכו'

02/05/2008 | 19:16 | מאת: מירי

המחזור מופיע לי בחודשים האחרונים פעמים בחודש אני בת 46 האם כמוסות סויה יכולות לעזור עד לפני מספר שנים חייתי בחול ושם הארוחות מבוססות על מוצרי סויה כ 5 שנים שאני לא משתמשת במוצרים הללו האם יש השפעה על הגוף כשמפסיקים לצרוך האם הגוף בחוסר

מנהלי פורום נטורופתיה