Q10+NIACIN

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/01/2002 | 14:24 | מאת: אלי

אני מקווה שזה המקום לשאלה : אני לאחר ניתוח מעקפים מטופל באספירין וקונקור בתוספת אני אוכל ויטמין GOLD של GNC וגם Q10 הקרדיולוג הציע לי להחליף את הQ10 ב NIACIN בGNC כמעט הזדעזעו מהשילוב של ניאצין וקונקור . אולי תעזרו לי לפקוח עיני ולהבין מה נגד מה או מי נגד מי בתוספים האלו ? ובמה כדאי לי להמשיך תודה אלי

08/01/2002 | 14:13 | מאת: אלי

חבל שלא קיבלתי תשובת מומחית . אלי

08/01/2002 | 18:58 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לאלי בהחלט לא ניאצין. Q10 מחזק את הלב ואין בעיה לשלבו.עם התרופה שלך. כל טוב

09/01/2002 | 12:21 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! ניאצין מוריד ל"ד, מוריד רמת סוכר בדם, מאט קצב לב ואינו רצוי עם אספרין בכלל!! Q10 מחזק את שריר הלב, משפעל אנרגיה, לדלקות חניכיים ועוד הרבה דברים טובים. רצוי להתחיל במינון של 30 ולעלות בהדרגה!! ואגב, גם כך כשרוצים לרדת במינון!! ענין זה גה לגבי הניאצין שלא רצוי לקחת מייד מנה גדולה!!! רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה