נשירת שיער

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/12/2001 | 11:02 | מאת: ליזי

יש לי שיער מלא ושופע אני צובעת את השיער ומשתדלת לחפוף יום כן ויום לא לאחרונה החלה לי נשירה בכמות גדולה אלאף אחד במשפחה אין שיער דליל רציתי לדעת איך אפשר לעצור את הנשירה נאמר לי שישנם ויטמינים שיכולים לעזור מה מומלץ?

12/12/2001 | 12:02 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! ראי תשובות קודמות לענין זה, חבל לחזור ולטחון מים..... http://www.solgar.co.il/med/yoelnd/

22/12/2001 | 10:03 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לליזי נשירה יכולה לנבוע ממספר סיבות:תזונה,חסרים של ויטמין,סטרס.. לכי לאבחון ויעזרו לך. באופן כללי ויטמין E,200 פעמיים ביום,אבץ 22 מ"ג בלילה לפני שינה.,(צריך לעשות הפסקה) ביוטין לפי התוויות שעל הקופסא. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה