שילוב מוצרי חלב עם חלב סויה
דיון מתוך פורום נטורופתיה
יש אפשרות לשלב בין חלב סויה לחלב רגיל עם דגני בוקר? אחרי שאני מחמם את שני סוגי החלב במיקרו דקה וחצי עם הדגני בוקר אני מוסיף יוגורט,השילוב בין כל המרכיבים הוא בסדר? האם החימום הורס את הערך התזונתי? יש לציין שמאוד טעים לי לאכול זאת בחורף..ובקיץ אני אוכל אותו דבר רק בלי חימום.. מה דעתך על השמן החדש iso?כדאי להשתמש בו? ראיתי שיש בו לא מעט אומגה 6..שגם ככה אנחנו רוצים להורידה אז מה התועל בשמן??
שלום אלעד, אין שום בעיה לשלב בין חלב סויה וחלב פרה , כמובן בתנאי שהם עושים לך טוב ולא יוצרים רגישות או אי סבילות של מערכת העיכול. חימום תמיד פוגע בערך התזונתי , מציעה לך לנסות לאכול בבוקר דייסה על בסיס של שיבולת שועל- חלב סויה או חלב פרה או שילוב של השניים עם 2 כפות שיבולת שועל , קצת קינמון ואפשר להוסיף גם פרי כלשהו- תפוח/אגס וזה יוצא מוצלח כשזה חם וגם בריא יותר.. השמן החדש כפי שציינת, תועלתו כפי הנראה היא של היצרן.. אין צורך בהוספה של מנים שמרכיבם הוא אומגה 6 , תזונתנו רוויה בח. שומן זו ואין צורך להרבות בה , כי אם לאזן באמצעות הגדלת הצריכה של אומגה 3. רק בריאות!
אל ד שלום. זה שילוב גרוע מאוד .אולי זה טעים אך נוגד את בריאות הגוף .על אומגה 3 ארחיב יותר במידה ותהיה דרישה לך מפונים על עניין זה .יש תחליף לזה זול מאוד ,,אך יעילותו רבה מאוד . בהצלחה.
אל אלעד שלום. זהירות . זה שילוב אולי טעים ,אך לא טוב לבריאות . צריך להמנע לחלוטין משימוש בחלב ניגר ובעיקר על דייסות . לשיפוטך. בהצלחה