טיפול בביוץ

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/04/2001 | 16:04 | מאת: שירה

שלום רב, אני לאחר הפסקת הריון בעקבות מות העובר בסוף החודש השלישי. נאלצתי לעבור גרידה וכעבור שבוע גרידה חוזרת (הרופא שכח "שאריות הריון" בתוך הרחם). חלפו כבר ארבעה חודשים ומזה כחודשיים אני מנסה שוב להרות. בחודש שעבר המחזור לא הגיע ולאחר שבדיקות דם שללו הריון, הרופא ביצע אולטרהסאונד בו איבחן כי אני סובלת משחלה פוליציסטית (אי סדירות הורמונלית שמפריעה לקיומו התקין של הביוץ). לטענתו תמיד סבלתי מהפרעה זו ואין לכך כל קשר לטראומה שעברתי. אשמח לשמוע על רעיונות לשינויים בתזונה שעשויים לתרום להסדרת הביוץ. ברצוני לציין כי אני צמחונית כבר למעלה מ- 20 שנה (אני בת 30). אני מקפידה ליטול חומצה פולית, ברזל ומולטיויטמין בשם פרהנטל (של סולגאר) המיועד לנשים בהריון. תודה, שירה

09/04/2001 | 00:02 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שירה שלום! קשה לענות לך מכאן, אני אישית הייתי עובד כרגע על הענין הרגשי שבכל הסיפור עם תמיכה בתמציות פרחי באך, ומשם מתגלגל למוקדים אחרים...... כולל תזונה!

10/04/2001 | 01:20 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לשירה חוץ מחומצה פולית,ברזל ופרנהטל את צריכה לקחת גם B12 כי את צמחונית ורצוי במציצה מתחת ללשון על מנת שבאמת תספגי אותו . חוץ מזה הייתי מציעה לך לפנות לטיפול משולב של רפלקסולוגיה ,אקופונקטורה ותזונה יש טיפולים כאלה . כך תוכלי לטפל גם בבעיה הרפואית וגם בבעיה הנפשית . בהצלחה

24/04/2001 | 21:54 | מאת: shirley arad

שירה שלום. רציתי לומר שיש כיום בשוק מולטיויטמין ברמה מאד גבוהה שאפשר להזמין מארצות הברית, אם תהיי מעוניינת לשמוע על זה תוכלי ליצור עמי קשר בדואר האלקטרוני, להתראות שירלי.

מנהלי פורום נטורופתיה