קמבוצ'יון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/11/2001 | 10:43 | מאת: מאיה

קראתי במאמר פרסומי כי כמוסות אלה עוזרות נגד רעידות בגפיים מהם סובלים חולי הפרקינסון. האם יש אמת בדבר או שיש להתייחס לזה כעוד מדור פרסומי? והאם כמוסות אלו מבוססות על ויטמנים בלבד?

05/11/2001 | 23:58 | מאת: ניקולט

כמוסת הקמבוצ'יון מכילה מיצוי פטריה ( יפנית) , חומרים אנטיאוקסידנטים, ויטמינים ומינרלים ועוד. הקמבוצ'יון, ידוע כמחזק המערכת החיסונית, מגביר אנרגיה ומשפר מתח נפשי. אין מחקרים מדעיים המצביאים על שיפור רעידות בגפים אצל חולי פרקינסון. מנסיוני- יש אנשים שנטילת הקמבוצ'יון הוסיפה להם מרץ ואנרגיה והיו אחרים שטענו שזה לא עושה להם כלום. בברכה: ניקולט.

08/11/2001 | 13:44 | מאת: ד"ר יהודית לריה

מאיה על פי נסיוני זה לא מי יודע עוזר. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה