קומפלקס בי ותרופות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/10/2001 | 18:02 | מאת: מאי

שלום, רציתי לשאול האם ישנה תגובה לא טובה בין תרופות נוגדות חרדה ודיכאון (רמרון וקלונקס), לבין ויטמיני קומפלקס בי? אולי בגלל השפעת הקומפלקס על מע' העצבים....... ועוד שאלה, יש לי בחילות בלתי פוסקות ללא הסבר רפואי. שמעתי שחוסר בבי6 או בבי 5 יכול להוביל לבחילות. האם זה נכון? והאם המינון שלהם בקומפלקס בי הכללי מספיק? תודה רבה...

08/11/2001 | 14:23 | מאת: ד"ר יהודית לריה

למאי הB לא אמור להפריע. נכון חסר של B6 יכול לגרום לבחילות המינון שלהם בקומפלקס לא מספיק כדי לך לקחת בנפרד B5,B6,עם מגנזיום. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה