יוסי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/10/2001 | 09:19 | מאת: מרדכי

שאלה זו מופנה לרופאה ולכל משתתף בפורום שיכול לעזור מנסיונו. אני סובל נורא במשך שנים רבות מכאבים בכפות הרגליים, הרגשה של לחץ, כאב בעצמות וגםפ חום וצריבה. בדיקות אורטופדיות, ניאורולוגיות, ראומוטולוגיות לא הראו כל ממצאים. האם קיים טיפול בצמחים שיכול לעזור? ניסיתי הרבה ויטמיני בי, חומצה פנטונית, חומצה פולית, ויטמין e , דיקור, רפלקסולוגיה ושום דבר לא עזר. אודה לכל מי שיכול לעזור .

23/10/2001 | 21:25 | מאת: ד"ר יהודית לריה

למרדכי מה עם ויטמין E.,חומצה ליפואית תעזור לך בהחלט מנסיוני כרופא. כל טוב

28/10/2001 | 18:58 | מאת: יוסי

תודה על התיחסותך. אמנם ניסיתי גם חומצה אלפא ליפואית במשך ארבעה חודשים, ואני לוקח כל יום כבר יותר משנה ויטמין e וכן ויטמין בי קומפלקס ואין כל שיפור. מה כן יכול לעזור.

25/10/2001 | 09:32 | מאת: לוין אסתר-קינסיולוגית

ליוסי עבור טיפול קינסיולוגי- מוח אחד.

מנהלי פורום נטורופתיה