עזרה דחופה !!!

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/10/2001 | 13:27 | מאת: מיקי

חבר טוב שלי חלה בפרקינסון, יש לו קוצב-לב, טחורים, עצירות, עין שמאל כמעט לא רואה, פטריה בפה, דלקת קיבה, אלרגיות, סינוסיטיס, הזעות-יתר, עבר דלקת-ריאות קשה ומכל הצרות האלה פיתח דיכאון קל - מה עשו הרופאים? מילאו אותו כדורים !!! כיום הוא נוטל כ-17 כדורים שונים, כולל כדור שינה, כדור נגד דיכאון וכו'. יש לו רצון עז להבריא ואמונה מלאה להתמיד בכל הליך ריפוי טבעי שאפשר וצריך לעשות כדי לנקות את הגוף מכל הרעלים. מה אפשר לעשות כדי לעזור לו? הוא התחיל בטיפול של עשב-חיטה יומי, ומיץ גזר טבעי. מה עוד הוא צריך לעשות? מה לשתות? מה לאכול? אנא - עזרו לי להציל אותו !! תודה מקרב לב !!

04/10/2001 | 15:19 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום מיקי חברייך אכן נקלע למצב בלתי סימפטי בשלב זה של חיו. סל התרופות אשר הוא נוטל הוא ככל הנראה היכרחי במצבו ונועד לשכח את שלל תסמיניו כפי שהטבת לתאר. נטילה של עשב חיטה ומיץ גזר יכולה לתרום את חלקה אך לא נוכל להגדיר את מידת תרומתה למצבו הרפואי. יהא עליו לבצע בדיקות דם מעת לעת ולהתרכז במימצאים הנוגעים לתפקודי כבד. אפשר לטפל בו גם באמצעות אנזימים יחודיים המגינים על הרקמות מפני רעילות תרופתית. אך כאמור יש צורך בביצוע הבדיקות שציינתי טרם שמתחילים בטיפול כל שהוא. בברכה רמי מור

07/10/2001 | 10:54 | מאת: ד"ר יהודית לריה

מיקי אם ברצונך לעזור לחברך באופן מקצועי ,קח אותו לאבחון ואז יתימו לו מה שהוא באמת צריך. הרבה בריאות

מנהלי פורום נטורופתיה