מלאטונין

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/10/2001 | 21:43 | מאת: רונית

מה דעתכם על טיפול בתוסף מלאטונין להסדרת השינה. מדוע הוא לא מאושר לטיפול בארץ?כמו כן האם במשך הטיפול בתוסף אפשר להוסיף כדור שינה או שלא כדאי כי אני לא אדע אם זה משפיע?

03/10/2001 | 09:04 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב אין אישור לשימוש במלאטונין בבעיות שינה לנוכח חוסר המידע על השפעותיו. בכל מקרה אסור להשתמש בכדור שינה בנוסף למלאטונין. ניתן לשפר את איכות השינה ע"י צמחי מרפא ללא צורך במלאטונין. סבלנות. בברכה רמי מור

08/10/2001 | 13:23 | מאת: רונית

ברצוני לדעת על איזה עזרים את ממליצה? רק אל תגידי לי רגיעון לילה ורסקיו רמדי כי עלי זה לא משפיע.כנראה שאני בתחילת גיל המעבר ואני לא יכולה לקחת הורמונים סינטטים.

07/10/2001 | 11:01 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לרונית נכון אם תערבבי לא תדעי מה משפיע. לבד מזאת יש עזרים אחרים לטיפול בהסדרת שינה. מלטונין הוא הורמון וכל שימוש לא נכון בהורמון עלול לגרום לבעיה לכן לא מאשרים. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה