אגוזי מלך כמקור לאומגה 3

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/07/2005 | 21:53 | מאת: פולי

האם צריכה של כ-50 גרם אגוזי מלך יכולים להיות מקור טוב לאספקה יומית של אומגה 3 או שמדובר בכמות מיזערית שאינה אפקטיבית? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
19/07/2005 | 10:25 | מאת: רויטל ברמן

הי פולי, אגוזי מלך מהווים אספקה טובה בעיקר של אומגה 6 ו - 9, מעט של אומגה-3. זרעי פשתן לעומת זאת מכילים המון אומגה-3. יש לטחון אותם לפני השימוש (או לטחון מראש ולשמר בפריזר בכלי אטום למניעת חימצון האומגה-3) ולהוסיף 2-6 כפות למזון קר (יוגורט, סלט...). לא לשכוח ש - 50 ג' אגוזי מלך זה משמין... בתאבון.

19/07/2005 | 18:41 | מאת: פולי

תודה על תשובתך. בבתי טבע נימכרים בקבוקים של שמן פישתן של חברת ירושלים אם אינני טועה. הם מוחזקים בקרור. האם את ממליצה?

מנהל פורום נטורופתיה