אגוזי מלך כמקור לאומגה 3
דיון מתוך פורום נטורופתיה
האם צריכה של כ-50 גרם אגוזי מלך יכולים להיות מקור טוב לאספקה יומית של אומגה 3 או שמדובר בכמות מיזערית שאינה אפקטיבית? תודה
לקריאה נוספת והעמקה
הי פולי, אגוזי מלך מהווים אספקה טובה בעיקר של אומגה 6 ו - 9, מעט של אומגה-3. זרעי פשתן לעומת זאת מכילים המון אומגה-3. יש לטחון אותם לפני השימוש (או לטחון מראש ולשמר בפריזר בכלי אטום למניעת חימצון האומגה-3) ולהוסיף 2-6 כפות למזון קר (יוגורט, סלט...). לא לשכוח ש - 50 ג' אגוזי מלך זה משמין... בתאבון.
תודה על תשובתך. בבתי טבע נימכרים בקבוקים של שמן פישתן של חברת ירושלים אם אינני טועה. הם מוחזקים בקרור. האם את ממליצה?