מחסור בחומצה פולית בבדיקות דם

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/10/2020 | 14:39 | מאת: מתן

שלום, בבדיקות דם אחרונות שביצעתי, התגלה חוסר בחומצה פולית (רמה 2.8) הרופא המליץ על נטילת תוסף. מעוניין לרכוש תוסף של מתיל פולאט. מה המינון המומלץ של מתיל פולאט ברמה כזו של מחסור ולמשך כמה זמן? בחברה מסוימת שבדקתי יש להם חומצה פולית שנקראת ביו פולאט- האם זו הנגזרת הבטוחה והטבעית? תודה, מתן

שלום מתן, ביו פולאט היא חומצה פולית פעילה מסוג מתיל פולאט והיא אכן טבעית. המינון הוא מזלף מלא - 1 מ"ל או 400 מק"ג אם בטבליה. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה