שילוב של תוספים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

03/10/2020 | 18:30 | מאת: לינוי

היי :) רציתי לשאול האם אין בעיה בכללי לשלב בין התוספים האלה רצ"ב.. ויטמין D3 5000 יחבל לבין קולגן קומפלקס שעבר הידרוליזה בתוספת ויטמין c, e, אבץ וביוטין וגם כמוסות חומצה היאלורונית בתוספת אותם ויטמינים כמו בקולגן , באופן כללי מותר לשלב אותם עם הויטמין D3 5000 יחבל? אשמח מאוד למענה. רב תודות 🙏🏻

שלום לינוי, לא כל כך הבנתי..מה המטרה, ויטמין D 5000 יחב"ל הוא מינון גבוה כשלעצמו, מה מטרת השימוש. ונשמע שאולי עלולה להיות בעיה לא רק עם ה- D אלא גם עם מינונים של ה ויטמין E והאבץ.. כי ציינת שהם מופיעים בשני המוצרים, אז צריך לבדוק את המינונים. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה