ולריאן לנדודי שינה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/09/2020 | 00:36 | מאת: ולירי

לפני מספר ימים קניתי טנקטורה של ולריאן עם אלכוהל . אני כבר 3 ימים לוקחת בלילה ולא מצליחה להרדם , אני אפילו מרגישה עירנית , אבל למחרת אני תשושה מאוד ולא יכולה לתפקד . האם הולריאן לאאמור להתחיל להגיב מהפעם הראשונה? איך זה יתכן? גמר חתימה טובה

שלום ולירי, אני לא יודעת איזה טינקטורה את לוקחת ומה המינון, אם את לוקחת לפי המינון ועדיין לא יעיל, אני ממליצה לנסות מוצר אחר. יש הרבה מוצרים להרגעה בשוק וצריך למצוא את מי שמתאים לך ביותר. לפעמים זה לוקח קצת זמן (: בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה