אבקת סטיוויה ממתיק טבעי/מלאכותי?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/08/2020 | 10:03 | מאת: בן

האם אבקת סטיוויה (שקית, בדומה לשקית סוכרלוז) היא ממתיק טבעי או מלאכותי?

שלום אליעזר, צמח הסטיביה הוא צמח מרפא נטול קלוריות וסוכר ולכן משמש כממתיק טבעי. המרכיבים הלא טבעיים שעלולים להיות הם מרכיבים שמוסיפים לשקית. כדאי להשתמש במקור - עלים של סטיביה או בתמצית עלי סטיביה.

20/08/2020 | 11:10 | מאת: אליעזר

עלי סטיביה או תמצית עלי סטיביה אינם טעימים לי, ולכן אין טעם שאשתמש בהם. לכן שאלתי שאלה, שעליה לא ענית עדיין. מבקש תשובתך בהתאם.

שלום אליעזר, שאלתך היתה האם אבקת סטיוויה (שקית, בדומה לשקית סוכרלוז) היא ממתיק טבעי או מלאכותי? ועניתי בהתאם. מעבר לכך, תוכל למצוא את המענה שקיבלת מיום 2.8 ו - 13.8 בקישור למטה. בהצלחה והרבה בריאות!

24/08/2020 | 15:16 | מאת: אליעזר

ראשית, לא קיים שום קישור למטה. שנית, לא ענית לשאלה שבנדון. התייחסת רק לצמח הסטיביה, למרכיבים שמוסיפים לאבקה, ולשאלה האם כדאי להמתיק בשקית (שאלות שלא שאלתי) אך לשאלתי לא ענית.

קיים מענה בשירשור למטה לכל השאלות ששאלת.

01/09/2020 | 12:28 | מאת: אליעזר

לא מצאתי בשום אופן תשובה לשאלתי על האבקה בשקית הנקראת סטיביה . התשובה שמצאתי מתייחסת לצמח הסטיביה - עליו לא שאלתי, ולא ברורה ממנה תשובתך לשאלתי על האבקה הנ"ל. האם האבקה זהה לצמח? אם לאו, מה התשובה לשאלתי על האבקה?

מנהלי פורום נטורופתיה