חלופה טובה לאבקת סטיוויה או סוכרלוז

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/07/2020 | 16:03 | מאת: אליעזר

האם סירופ מייפל הוא חלופה טובה במקום ממתיק מלאכותי כאבקת סוכרלוז או אבקת סטיוויה? אליעזר

שלום אליעזר, בהחלט כן, מייפל יכול להוות חלופה טובה לסוכרלוז או לאבקת סטיביה. רק בריאות!

29/07/2020 | 14:06 | מאת: אליעזר

אך האם כמות הסוכר הגדולה בסירופ מייפל איננה בעייתית, לעומת סוכרלוז או אבקת סטיוויה, בהם אין בכלל סוכר? האם לא רצוי להימנע מסוכר?

שלום אליעזר, כשאתה שואל באופן כללי כמות הסוכר אינה בעייתית, אם תשאל עליך באופן ספציפי או לחולים מסויימים כמו חולי סוכרת, אז בהחלט מייפל אינו מומלץ. רק בריאות !

02/08/2020 | 13:36 | מאת: אליעזר

מה עדיף לאנשים שיש להם טרום סכרת יציבה במשך שנים, ואינם חולים: אבקת סטיוויה/סוכרלוז, או סירופ מייפל? אליעזר

09/08/2020 | 17:26 | מאת: אליעזר

מה התשובה לשאלתי בנדון מלפני שבוע (מיום 2.8.20), במקרה של טרום-סכרת?ממתין לתשובה. בברכה, אליעזר

שלום אליעזר, ראשית, סליחה. השבתי לשאלתך לפני כמה ימים והתשובה אינה נקלטה. במצבים של טרום סכרת מומלץ לשמור ולהימנע כמה שיותר מסוכרים פשוטים ולכן במקרה זה סוכרלוז או סטיביה עדיפים על פני מייפל שהוא סוכר פשוט. אפשר לאחר ייעוץ לשקול שימוש בו במידה מועטה ובמידה ויש איזון ואין צריכה מרובה של סוכרים פשוטים. כדאי להיוועץ עם הגורם המטפל בך. בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה