שתייה מרובה של מים שאלה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/06/2020 | 21:47 | מאת: יעל

שלום רב. אני נוהגת לשתות שתייה מאוד מרובה של מים בבקבוקים. רציתי לשאול כמה כוסות ביום במקום בקבוקים אני צריכה לשתות ביום? אני גם מרגישה חולשה פיזית ועייפות יכול להיות שזה בגלל השתייה המרובה? אני חולת סוכרת ויש לי כולסטרול גבוה

שלום יעל, צריכת המים תלויה גם בכמות הנוזלים האחרים, שאת מקבלת מהמזון, שהם בדר"כ 20%. אני לא יודעת מה גודל הבקבוקים שהתכוונת. אבל עלייך לשתות בערך 8 כוסות מים ביום, זאת מבלי לבדוק מה כמות הנוזלים הנוספים (מפירות וירקות) שיש בתפריט היומי שלך. חולשה פיזית ועייפות יכולים להיגרם מסיבות רבות כמו למשל, תנודות ברמת הגלוקוז אם את חולת סכרת, תזונה לקויה, חסרים תזונתיים, מיעוט שעןת שינה, עומס.. ועוד. הרבה בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה