שילוב תוספי תזונה בו זמנית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/06/2020 | 12:17 | מאת: גילי

שלום, אני שותה כל יום ג׳ל אלוורה, לוקחת טריפלה, פרביוטיקה וברזל. רציתי לדעת האם מותר לי גם לקחת טבבויה, ציפורן החתול וכורכום? אני יודעת שלפעמים שילוב של תוספי תזונה מסויימים יכול להיות לא טוב בנוסף, האם אני יכולה לקחת אותם ביחד או שעדיף להפריד אותם כמה שעות אחד השני? תודה

שלום גילי, לא ניתן להמליץ על שילוב של תוספים אלה מבלי להכיר אותך ואת התמונה הקלינית. כמו כן, לא ציינת מה מטרת השימוש, מה הצורך בכל התוספים הנ"ל. בהחלט יש להפריד ולקחת כל אחד לפי ההנחיות. פרוביוטיקה מומלץ לקחת בבוקר או בערב על קיבה ריקה. ברזל על קיבה ריקה רחוק מחלב ומוצריו. גם הטריפלה - אופן הלקיחה תלוי במטרה.. להגברת היציאות בערב לפני השינה.. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה