מסטיק תימני להסדרת המחזור

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/05/2020 | 01:49 | מאת: יעל

שלום למומחים היקרים בת 26. מחזור סדיר לפני לקיחת גלולות.. הבעיה: לאחר הפסקת נטילת גלולות במשך 6 שנים ברציפות.. חווה מחזור לא סדיר (עברו 5 חודשים מאז הפסקת הגלולות) . האם מסטיק תימני יכול לעזור באיזון ההורמונים והסדרת המחזור? ובאיזה מינון? תודה רבה

שלום יעל, אני ממליצה קודם כל על תזונה להסדרת המחזור, הבנה של גורמים נוספים המעכבים את המחזור. הכנסה של תנועה ( פעילות גופנית ) לא קיצונית.. ויש אפשרות גם לפורמולת צמחי מרפא, ממליצה על שילוב ולא על צמח בודד בהתאם לצורך. רק בריאות !

מנהלי פורום נטורופתיה