שילוב תוסף תזונה בקופה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/05/2020 | 18:07 | מאת: מייק

שלום רב ! יש לי 2 שאלות 1. האם אפשר לקחת אסטקסנטין עם בקופה ? או שיש אינטראקציה בינהם? 2 קראתי שbacopa עלול להוריד לחץ דם כך שאם לעיתים רחוקות אני נוטל כדור בטא בלוקר (לפני אירועים מלחיצים) להורדת לחץ דם יכול להיות אינטראקציה בינהם? ואם כן כמה זמן אני צריך להפסיק ליטול בקופה לפני? אני מדגיש שגם אם לוקח בטא בלוקר זה חד פעמי נקודתי.

שלום מייק, לא ידוע לי על אינטראקציה בין התוסף אסטקסנטין לבין הבקופה. בכל מקרה, לא מומלץ לצרוך את הבקופה עם תרופות אחרות. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה