כולסטרול טוב וכולסטרול רע

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/04/2020 | 21:13 | מאת: שלומית

שלום רב, מבקשת לדעת איך מעלים את הכולסטרול הטוב ומורידים את הכולסטרול הרע? האם יש תוספי מזון או תזונה שיכולה לעזור אני בת 72 כול הבדיקות תקינות למעט נושא הכולסטרול שהוא גבולי והייתי רוצה לשפר ולשנות אם אפשר בתודה מראש למענה בברכה שלומית

שלום שלומית, על מנת לאזן את הכולסטרול מומלצת תזונה מתאימה, יש להימנע ממזונות עתירי שומן וסוכרים פשוטים, יש לברר מה בתפריט היומי שלך משפיע על רמת השומנים הגבוהה. על מנת להעלות רמות הכולסטרול הטוב (HDL) מומלצת פעילות גופנית. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה