איכות ושתיית מים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/04/2020 | 23:51 | מאת: דן

שלום רב 1)האם ידוע איך אני יכול לברר ולוודא מהיכן אני מקבל מים ? מי בארות? מי התפלה ??? או 2)למה המדקדקים (טבעונים למיניהם)לא ממליצים לשתות מי ברז? אלא רק מים מינרלים ? ומה אם אני מחמם 60-80 מעלות ושותה ??? או במרק (שגם כך לא ממליצים?) 3)האם בכל מצב שמים כלור ? משאיר אותם לילה בכוס ובבוקר שותה . הריח נעלם ,האם אכן מתעדה ? 4)האם יש כבר מידע מהימן על זמן העלמות וירוס קורונה על מזון? אני קונה : שם במרפסת ליום יומיים , ואז מטפל . מספיק זמן? הבעיה עם ירק ,איך מתמודדים לאכול ירק טרי שנקטף על ידי חולה קורונה .?? תודה לתשובות

שלום דן, לגבי מי השתייה תוכל לברר בעיר/מועצה בה אתה גר או במחלקת המים על מנת לדעת מה המקור. אני לא יודעת לאיזה מדקדקים את מתייחס, אך מי ברז מכילים חומרים רבים חלקים מועילים וחלקם פחות והכוונה היא לגורמים מזהמים, מתכות רעילות, אבנית, חומרים אורגניים תעשיתיים ועוד.. וכן המים מכילים כלור על מנת לטהר אותם, לא יודע לי אם מתאדה, כמה מתאדה וכ'ו.. ולגבי שאלתך האחרונה בנושא הקורונה אין מידע חד משמעי בנושא כמו הרבה דברים שעדיין אינם יודעים בתחום. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה