יוד ירוק וחומצה פולית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/03/2020 | 18:22 | מאת: מאיה

הי, ליפני כשבוע וחצי התחלתי לקחת כמוסות של יוד ירוק וחומצה פולית למען טיפול בתת פעילות בבלוטת התריס. ומאז, כל ארוחה "כבדה" שאני אוכלת, ואחריה לוקחת כדור הבטן כואבת לי כאב לא נעים ואני חשה בצרבת שהולכת איתי לכמה שעות. וככה כל יום אני חשה בכאבים האלו מאז שהתחלתי לקחת את הכדורים. זוהי תופעה מוכרת? תודה רבה

כל תוסף יתכן סוג של ריאקציה עד שהגוף מתרגל. אם אין הסתגלות לאחר כשבוע או רגישות קשה יכול להיות שהתוסף אינו מתאים

27/03/2020 | 12:49 | מאת: מאיה

מה שחשבתי, תודה!

מנהלי פורום נטורופתיה