שמנים אתרים כחומר חיטוי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/03/2020 | 14:44 | מאת: מיה

שלום, מנסה למצוא אלטרנטיבה בריאה יותר לאלכוג'ל, האם חיטוי הידים באחד מן השמנים טיפת שמן מנטה/לבנדר/עץ התה/הדס/אקליפטוס לימוני/עשב לימון יכול להיות אפקטיבי?

יכול להיות, אך לא מציע להסתמך על זה כי לא נבדק לנושא הקורונה

21/03/2020 | 20:57 | מאת: מיה

קניתי ירקות ופירות בסופר והבאתי הביתה, כמה זמן להשאיר אותם בצד עד שאפשר בודאות לאכול אותם אם במקרה היו נגועים בקורונה?

אנחנו לא יודעים בבירור, כי על משטחים זה יכול להיות 3-4 ימים. מצד שני אם נחכה יותר מידי הפרי יכול להירקב...אז פשוט לטוף טוב לפחות 20 שניות כפי ששוטפים ידיים עם סבון

מנהלי פורום נטורופתיה