שאלה לגבי חומצב אלפה ליפואית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/02/2020 | 15:35 | מאת: אביבית

שלום, בת 35. לפני כשנה וחצי חליתי בcmv בצורה מאוד קשה, לאורך תקופה ארוכה.מאז התאוששתי אך עדיין יש לי תסמינים של מערכת העצבים, רגישות לאור, צפצופים באוזניים בזמן עייפות. האם כדאי לקחת חומצה אלפה ליפואית? נטורופתית המליצה לי בעבר, אך לא לקחתי. אשמח לדעתך( כיום לוקחת ויטמין די, אומגה 3, ויטמין אי,ויטמין סי, בי 12 וחומצה פולית)

שלום אביבית, אני ממליצה לברר ממה נובעים התסמינים ולא לטפל באמצעות עוד תוסף.. ממה שציינת נראה, שאת לוקחת מספיק תוספים (: למשל, רגישות לאור - מה הסיבה בגללה את סובלת מתסמין זה, לעיתים תסמין זה יכול להעיד על תזונה לקויה ומחסור בבתא קרוטן..(ירקות כתומים). צפצופים באוזניים - כנ"ל אם את יודעת שהם נגרמים כתוצאה מעייפות.. אז יש לטפל במה שגורם לעייפות ( מיעוט שעות שינה שינה לא איכותית) או גורמים אחרים נוספים באורח החיים שלך שגורמים לעייפות.. וכך הלאה לגבי כל תסמין. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה