חיידק הליקובקטר - כיב

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/02/2020 | 15:52 | מאת: דנה

שלום,אני דנה בת 36 התגלה אצלי חיידק הליקובקטר אחרי בדיקת דם,צואה,נשיפה. התחלתי לקחת אנטיביוטיקה טיפול משולש. הרופא ביקשה ממני לקחת במשך שבועיים. זה אחרי שהייתי אצל נתורופתים שרלטנים שהמליצו לי על כל מיני מוצרים שקניתי ובזבזתי כסף לחינם והרבה מאוד. קניתי מוצרים- כמוסות שמן אורגנו,גלוטמין,קנדידה ספורט,ו 3 פורמולות שנאמר לי שאינם קשורים לחיידק. כמובן ששילמתי עבור הייעוץ. היום אני נשארתי לעבוד עצות ונורא מיואשת. אני נמצאת בטיפולי פוריות שהפסקתי אותם כבר חודשיים לטובת הטיפול בחיידק. אני שוקלת להפסיק ליטול את האנטיביוטיקה בגלל שהיא ממש מחלישה לי את מערכת החיסון ונורא מזיקה לי. הציעה לי נטורופת שאני אישית מכירה אבל כבר לא מאמינה לשום הבטחה של אף אחד מהסיבה שכל מי שייעץ לי שיקר לי וזה נאמר לי על אנשי מקצוע אחרים. השאלה ששלי היא האם המוצרים תמצית פרקל לכתף קפואה שעוזרת לדקלת בקיבה כפי שנאמר לי והמוצר השני הוא נקרא מומיו שניהם של חברת סופר חוסן. טרם רכשתי את המוצרים ואני נורא מתפללת למישהו שיוכל לעזור לי מבחינת מוצרים טובים שיוכלו לפתור לי את הבעיה של החיידק הליקובקטר. בסוף מדובר בכיב בקיבה שהוא פצע דלקתי. אשמח לעזרתך שתאירי לי קצת את חיי. אני לגמריי מיואשת.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום דנה, "מוצרים טובים" אינם פותרים את הבעיה.. נשמע שעברת הרבה ולקחת כל מני דברים, אך לא ציינת מה עשית מבחינה תזונתית.. התזונה היא בעלת חשיבות גבוהה וכמו כן, יש להתייחס להיטים אחרים המעודדים שיגשוג של הליקובקטר כמו למשל, מתח, עישון, בעיות שינה חוסר פעילות גופנית ועוד.. נשמע שאת זקוקה לטיפול הוליסטי ולא לתוסף כזה או אחר.. לא ציינת כמה זמן את נוטלת את האנטיביוטיקה.. אבל אם לקחת כבר את רוב הזמן, אז אולי שווה לשקול להמשיך ולאחר מכן לעשות בדיקה ולוודא שמיגרת את החיידק ואז להמשיך בהנחיות המתאימות כדי שהחיידק לא יחזור לשגשג שוב. אם לא תטפלי בכל הסיבות הוא יופיע שוב, יש לו סיבות לשגשג.. אני ממליצה מאוד להתמקד בתזונה ובכל הגורמים החשודים שמביאים לשיגשוגו אצלך, אותם יש לברר. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה