יובש בשפה שלא עובר כבר כמעט שנה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/10/2019 | 13:26 | מאת: רוני

שלום, כבר כמעט שנה שיש לי יובש והתקלפויות בשפה התחתונה שלא עובר למרות שניסיתי את כל השפתונים הטיפוליים, שמן קוקוס, חמאת שיאה ופליניג עדין לשפתיים. האם יש מידע על מחסור בויטמינים או מינרלים שיכול לגרום לזה? או משהו אחר? והאם יש טיפול במריחה שלא ניסיתי שיכול לעזור? תודה מראש

04/10/2019 | 18:29 | מאת: אילנית

בחורף שעבר היה לי חתך יובש רציני בשפה עליונה ויובש בשפתיים כלום לא עזר. עד שרופאת עור נתנה לי את המשחה הזאת שאני מצרפת .עשתה פלאים תוך מספר ימים. קונים בסופר פארם ללא מרשם.

04/10/2019 | 18:32 | מאת: אילנית

הקובץ לא עלה שם המשחה Cicaplast 7.5 משחה לשפתיים

שלום רוני, יש לברר ממה נובע היובש בשפתיים אצלך. מחסור בויטמיני B יכול לגרום לכך, אך ייתכנו גורמים אחרים נוספים,וגם אם יש למשל, באופן כללי נטייה ליובש. משחות טבעיות או לא טבעיות יהיו פחות יעילות ללא בירור הגורם. אני לא יודעת את כל מה שניסית.. אפשר לנסות שמן זית, שמנים אתריים.. בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה