כאבי ראש דפיקות לב מואצות חרדה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/09/2019 | 10:05 | מאת: דנה

בחודש האחרון אני סובלת מדפיקות לב מואצות חרדה איומה וזה מובא בכאבי ראש וטשטושים בעיניים עשיתי את כל הבדיקות וכל הבדיקות תקינות. אשמח לדעת מה עוד לעשות כדי להקל על התופעה חג שמח

שלום דנה, את מתארת התקפי חרדה, חסרים פרטים רבים להשלמת התמונה. אם היה טריגר מסויים בחודש הזה או לפניו שגרמו למצב זה, לעיתים תסמינים אלה קורים על רקע הורמונלי.. כדי להקל באופן נקודתי תוכלי לקנות פורמולות מדף להרגעה על בסיס צמחי מרפא (ולריאן, פסיפלורה) בפארמים השונים. על מנת להעמיק ולקבל טיפול עלייך לגשת לייעוץ מקצועי. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה