תוספי תזונה ..... ......

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/09/2019 | 08:29 | מאת: ייי

האם ההשפעה של אומגה 3 צמחית (מזרעי פשתן או מרווה מרושטת) זהה בהשפעה לאומגה 3 מדגים? לטיפול בדלקת מפרקים שגרונית. מה עוד מומלץ? תודה וחג שמח

שלום לך, מדובר במקורות של אומגה 3 מהחי ואומגה 3 מהצומח. לאומגה 3 פעילות אנטי דלקתית. כשהיא מגיע מהחי היא מגיעה כבר בצורת EPA ו DHA וכשהיא מגיעה מהצומח היא מגיעה בצורת ALA וצריכה לעבור סינתיזה בגוף כדי להגיע לאותן חומצות השומן מהחי. לכן במקרים רבים אומגה 3 מהחי יעילה יותר.

מנהלי פורום נטורופתיה