אי ספיגת שומנים ע"י הגוף

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/09/2019 | 15:51 | מאת: קלרה

שלום רציתי לדעת מה לעשות הגןף שלי לא שומר על שומנים לכן רזה מאד בצורה קיצונית נפגעתי ניורולוגית מהרזון גם יש לי מזה חרדה ודכאון יש לי בעיות עיכול מה ניתן לעשות על מנת שהגוף ישמור על השומנים בתודה

שלום קלרה, יש להבין מה גורם לכך שהגוף שלך לא סופג שומנים, אם אכן זו האבחנה .. רזון לא בהכרח מעיד על אי ספיגת שומנים. ייתכן והסיבה היא תזונה לקויה וחסרה ו וכמו כן ייתכנו גורמים לבעית פירוק, עיכול וספיגה של שומנים..אותם יש לברר. בכל אופן הטיפול יהיה בגורם. בהצלחה ורק בריאות !

מנהלי פורום נטורופתיה