האם ניתן להעזר בנטורופטיה לכולסטרול

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/09/2019 | 10:39 | מאת: יהודה

שלום רב, אני בן 55 בריא ולא נוטל תרופות. אוכל בצורה מאוד מסודרת ובריאה מאוד, ללא שומני טראס ובשר אדום. כמעט ללא סוכרים (למעט פירות) הליכה כ- 10,000 צעדים ביום (לא ברצף) עדיין מצליח לשמור על גבולות כולסטרול גבוליות כללי - 210 LDL - 150 HDL - 43 TG- 73 מבקש לשאול האם תחום הנרופטיה יכול לעזור לי להוריד את הערכים מתחת לתחום הגבולי מעבר למה שאני עושה. בתודה רבה יהודה

שלום יהודה, מהערכים שציינת ניכר כי בעיקר יש צורך להעלות את ה HDL ואת זה ניתן לעשות בעיקר על ידי פעילות אירובית. כמו כן יש לברר מה הסיבה לכולסטרול הגבולי על יד בירור התפריט היומי שלך ובאורח החיים בכלל ואז לטפל בגורם בהתאמה. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה