חסה הידרופונית ודנסיטי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/08/2019 | 17:25 | מאת: אילנה

שלום רב, רציתי לשאול לגבי חסה הידרופונית מה דעתך? האם היא מומלצת יותר מחסה אורגנית? ובנוסף אבקש לשאול לגבי תוסף סידן דנסיטי האם הוא נחשב לתוסף מספיק טוב לשיפור מצב הסידן,אני מעדיפה לקחת תוסף איכותי על פני תרופה בגלל תופעות הלואי,דרך אגב אני אוכלת כול מה שאפשר לקבל ממזון אבל כניראה שזה לא מספיק לי תודה רבה מאוד לתשובתך אילנה

שלום אילנה, חסה הידרופינית היא נפלאה וגם סידן דנסיטי הוא סידן מומלץ. תמיד כדאי להעשיר את התפריט במקורות סידן, אך יש מצבים מסויימים בהם כדאי להיעזר בתוסף. בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה