תוספי מזון ותזונה לדלקת עור

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/08/2019 | 23:45 | מאת: יגאל לוי

שלום רב נגעתי באופן בלתי צפוי בסבון רווי אלכוהול וחומרים משמרים במפעל מזון בחודש דצמבר 2018.רופא עור ציין שמדובר בדלקת עור מסוג אירטנטיטת קונטקט דרמטיטסס.במקום נוצרה רגישות עזה יובש ולעיתיפ כאב.יש רגישות למזגן ושמש.בבית ובחוץ נעזר להקלה בחמאת שיאה וקרם אוון.רופא משפחה נתן לי לקחת חומצה פולית וטימין d/קראתי ששימוש בויטמין מסוג e/יעיל לבעיות עור ושמירה נגד עור יבש האם מומלץ והאם ניתן לקחת במוצרי מזון פירות ירקות ואיזה?האם מומלץ שילוב של שמן קצח שמן או גרגרים יחד עם שמן המפ להקלה על עור יבש עייף ודי רגיש? כי במהלך היום הידיים שלי עייפות ורגישות.במהלך הלילה היד כף היד מתייבשת תוך כדי שינה מה מומלץ? בברכה יגאל לוי

שלום יגאל, קשה לתת במסגרת הפורום המלצות לבעיות עור מבלי לראות במה מדובר. על סמך התיאור שלך הייתי מנסה רק שמו המפ של חברת "פוקה" לשימוש חיצוני. כמו כן, יש לשקול גם שימוש פנימי לאחר איבחון מקצועי ותזונה אנטי דלקתית. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה