טיפול בocd בצמחי מרפא ותוספי תזונה?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/08/2019 | 18:51 | מאת: חסוי

שאלתי מקודם על צמחי מרפא בטיפול של ocd. Ocd שמתבטא בשטיפות ידיים מרובות,נוגע בדברים כמו אבק ,לכלוך,אוכל בקיצור שטיפות ידיים מרובות נגעל מהרבה דברים וחייב לשטוף. איזה צמח מרפא הכי מומלץ היפרקום?אשווגנדה או גנסנג קוריאני? ובנוסף לצמח להוסיף קומפלקס B וhtp 5? או מומלץ משהו אחר?

שלום לך, אין צמח מרפא אחד שמומלץ ל -OCD ולמצב זה, הטיפול המומלץ יהיה מורכב מפורמולת צמחים ומהרבה כלים נוספים כמו תזונה והרבה עבודת מודעות ושינוי דפוסי חשיבה והתנהגות. בהצלחה ורק בריאות !

מנהלי פורום נטורופתיה