איזון הורמונלי וקבלת הווסת

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/06/2019 | 06:44 | מאת: דורית סלומון

שלום, בת 34, שומרת על אורח חיים בריא, עושה כושר כ 3 פעמים בשבוע. כשנה אני סובלת מחוסר איזון הורמונלי ואי סדירות בווסת . עשיתי בדיקות דם של הורמונים ואכן יש חוסר איזון בחלק מההורמונים וגם חוסר איזון ב Tsh קיבלתי כדור יוטירקס מהרופא לצורך איזון Tsh והוא התאזן . עם זאת אני עדיין מרגישה שינוי ושגופי אינו כאתמול . אני ובעלי מאוד רוצים להיכנס להריון אך לפני זה צריכים שאתאזן הורמונלית .. האם יש דרך מסודרת לאיזון הורמונלי באופן טבעי ע״י שילוב של תזונה, צמחים ודיקור סיני? מוכנה לעשות כל דבר כדי להתאזן באופן טבעי. אשמח לקבלת המלצה על נטורופת/ית שמוכרים בתחום זה וידועים ככאלה בעלי נסיון רב בטיפול במקרים כאלה. תודה ויום טוב :)

27/06/2019 | 06:52 | מאת: תוסף אוקסיטיב של טבעוני

בנוסף, אשמח לקבל חוות דעת לגבי תוסף תזונה אוקסיטיב של טבעוני - האם הוא עוזר לאיזון הורמונלי?

היי, ממליץ בחום להגיע למרפאה בכפר יונה, שם ניתן לקבל ייעוץ וטיפול מתאים הכולל דיקור סיני, צמחי מרפא והומאופתיה מודרנית מעל 28 שנות וותק טיפולי בתחום. 0544552211

מנהלי פורום נטורופתיה