שתיית מיצוי גל אלוורה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/05/2019 | 08:18 | מאת: סמדר

שלום לאחרונה הובא לידיעתי שיש מיצוי גל האלוורה לשתיה. שמעתי שהוא טוב לתחלואים רבים. רוצה לדעת האם ניתן לקחת אותו לבחור בן 32 עם סכרת נעורים לא מאוזנת, מיוטוניה דיסטרופי ברקע, טריגליצרידים גבוהים, כולסטרול גבוה, ובעית שלשןלים נוראית שמפריעה לאיכות החיים. (מעי רגיז). האם השתיה הזאת יכולה להביא מזור לתחלואים אלו? יכול להזיק? צריך ייעוץ רפואי לפני? ואם מומלץ, כמה ואיך להשתמש?

אם יש שלשלושים,הייתי מציע לטפל קודם בפרוביוטיקה תקופה ואז הייתי מנסה להוסיף את האלוורה. בכל מקרה לבעיות שאת מדברת ישנם תוספים מתאימים יותר. פני למטפל/ ת לקבלת ייעוץ נכון ומתאים

מנהלי פורום נטורופתיה