תקיעות במשקל...........

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/05/2019 | 10:08 | מאת: דינה

שלום אני בת 38 עם משקל 70 וגובה 165 ב4 שנים האחרונות יש עליה של 8 ק"ג ובנוסף נפיחות בבטן,בשנה וחצי האחרונות אני מנסה להוריד אותם ללא הצלחה אני תזונאית טבעית(יש לי מודעות בנושא אך לא עוסקת) וצמחונית כמה שנים.אני מאד מקפידה על תזונה נכונה ואורח חיים בריא ,אני עוסקת בספורט 3 פעמים בשבוע(אימונים ברמה קשה).לאחרונה הלכתי לרופא ועברתי מלא בדיקות דם שאולי נמצא הגורם לכך והכל יצא תקין .. יש עוד דברים לשים לב אליהם ולבדוק כדי להגיע לסיבה?

היי, לא תמיד מוצאים סיבה פיזית ולעיתים הסיבה היא רגשית. מציע בחום להגיע למרפאה ולנסות לפתור את העניין יחד

מנהלי פורום נטורופתיה