חומצה אלפא ליפואית האם המינון מספיק?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/04/2019 | 21:37 | מאת: רוני

שלום, יש לי נוירופתיה והגורם לא ידוע. יש תנגודת לאינסולין אבל היא מאוזנת. בכל אופן אני מנסה לקחת חומצה אלפא ליפואית. לרוב אחרי כמה זמן של נטילה רואים שיפור ואחרי כמה זמן שחולף אם לא עוזר בכלל זה הזמן לדעת להפסיק? והאם עדיף לקחת 600 מ"ג או 1200? תודה מראש

שלום רוני, המינון הוא אינדיבידואלי ומתייחס לכל מטופל בנפרד בהתאם לכל התמונה הקלינית שלו, לא ניתן להמליץ על מינון במסגרת זו. יש כמובן, להתייחס לתזונה בייחוד כשיש תנגודת לאינסולין כמו כן, רפלקסולוגיה יכולה מאוד לסייע בנוירופתיה. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה