תוסף תזונה מתאים למצבי לחץ

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

19/04/2019 | 17:24 | מאת: מיכלי

שלום רב, אני מתמודדת עם מצב לחץ התקופה האחרונה , לאחר שקראתי שישנם תוספים שיכולים להקל ולסייע , אשמח לשמוע את המלצתכם , מתלבטת בין גאבא לאשווגנדה תודה

שלום מיכלי, תלוי בסוג הלחץ , בסיבה ובעיקר באיזה השפעות יש ללחץ עלייך. למשל, אם הלחץ גורם לחרדה והפרעות שינה אז העדיפות תהיה ל - GABA. אם יש צורך רק שמשהו מרגיע כללי אשוואגנדה יותר מתאימה. ובאופן עקרוני לא בהכרח הייתי ממליצה על תוסף ללחץ.. אלא על תהליך שיכול ללמד ולעזור להתמודד עם גורמי מת, שיש לנו בחיים ונקרא Stress management ולקבל תמיכה כלשהי (: בהצלחה ושלווה, מעין

מנהלי פורום נטורופתיה