תוספי תזונה מומלצים להעלאת סרוטונין

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

03/04/2019 | 01:35 | מאת: אורטל2030

שלום רב אני מאובחנת עם אוסידי ודיכאון עמיד ורציתי לשאול, הייתי לפני כמה חודשים בייעוץ נטורופתי וגם קראתי באינטרנט והבנתי שתוספי התזונה שיכולים להעלאות סרוטונין ודופאמין הם 5htp ל טריפטופן וכולין האם זה נכון? האם צריך לקחת את כולם ובאיזה מינונים? ובכלל אם יש תוסף תזונה נוסף שהוא טוב ואני לא מכירה? אודה לעזרה

שלום אורטל, ישנו מגוון של תוספי תזונה וצמחי מרפא בעלי השפעה על העלאת הסרטונין, חלק מהם ציינת. אני מבינה שהיית בייעוץ מקצועי ומניחה שקיבלת המלצות המותאמות לך באופן אישי, אני ממליצה לפנות ולהתייעץ עם מי שהיית וכבר מכיר את התמונה הקלינית שלך וודאי התאים או יכול להתאים את זה באופן אישי עבורך ובהתאם לצרכים שלך ולא באופן כללי. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה