מה עדיף לטיפול בהשתנה דחופה ותכופה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/02/2019 | 03:46 | מאת: מואיז

בן 60 . נפגע עמוד שדרה (שלפוחית נוירוגנית) ומאז החל הסבל של בעיה בשליטה על השתן . בגלל נכות ברגלי אני ממעט בהליכה . יש ערמונית מעט מוגדלת עם שארית שתן 30 סמק -לוקח סו פלמטו . ניסיתי במשך שבוע להפסיק לשתות קפה נמס ג'קובס בבוקר ולעבור לצ'יקו ונראה שלא היה שינוי . מה יכול לעזור אם בכלל? כל התרופות עד היום לא עזרו . האם לשתות פחות? כיום אני שותה כמעט 2 ליטר נוזלים . האם נס קפה נטול קופאין עדיף על ציקוריה( שניהם מוצרים מעובדים)?

שלום מואיז, אני מבינה מדבריך שאתה נפגע עמוד שדרה, לא ציינת איך באיזה אופן , מיקום וכו, כמו כן יש גורמים נוספים שיכולים להשפיע על השלפוחית כמו סוגי מזונות מסויימים שהם משתנים יותר, מזון קר ועוד.. יש לראות את כל התמונה, כולל הגדלה של הערמונית ולהימנע מקפה (גם נטול) הוא חלק קטן מהעניין. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה