תזונה נטרופטיה לבעיות עור יובש גרד

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/02/2019 | 18:36 | מאת: רמי

שלום רב מזה כחודש וחצי אני סובל מרגישות יתר למזגן רוח קור.ויובש בכף היד לעיתים גם גרד לא נעים בכפות היד.אני כרגע מורח קרם לחות על כפות הידים.האם שימוש בנטרופטיה תזונה קלינית תוספי מזון יכולים לסייע בכך?כטיפול תומך או משלים?האם מומלץ להגיע עם בדיקות דם מהרופא וגם אחרי פגישה אצל רופא עור? האם מומלץ גם דיקור?

שלום רמי, יש לברר מה יכולות להיות הסיבות ליובש בכף היד ולתחושת הגרד, ( לא הבנתי את הרגישות יתר למזגן ואם יש קשר). יובש וגרד יכולים לנבוע מאלרגיה סביבתית או תזונתית, יש לברר מה הגורם ולטפל בהתאם. אם מדובר ביובש מוגבר הקשור למזג האויר ולקור, אפשר להשתמש בשמנים או קרם על בסיסי טבעי להקלה על היובש. בהצלחה ורק בריאות.

מנהלי פורום נטורופתיה