שאלה חשובה-בקשר למה שקורה לי כבר שבוע בגוף

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/12/2018 | 19:53 | מאת: אושרית

שלום, ברצוני לשאול בקשר למצב בו אני נמצאת כרגע: לפני שבוע קיבלתי כאב חד ופתאומי בבטן תחתונה באותו רגע הרגשתי שאני צריכה ללכת ולזוז כדי להקל על זה. אני רוצה לציין שאני סובלת מעייפות כרונית, נפיחות בבטן ותכיפות שתן ציסטות בשחלות ואיחור מחזור באופן רגיל... אחרי המקרה התחיל לי כאב עמום נפיחות וכבדות בכל הבטן התחתונה בעיכר בצד שמאל, התחלתי לקבל בחילות, חוסר תאבון וצמא, ועל כל דבר שאני מכניסה לפה ישר יש צורך התרוקנות (צואה ושתן) הצואה כל הזמן משתנה ובצבעים שונים (צהוב ואדום אולי יש קשר למה שאכלתי) יש התרוקנות אין שילשולים ובשתן לא תמיד יש התרוקנות (רק עם אני יושבת בתנוחה שמשחררת לי את האגן אז יש) אני כבר שבוע אותו הדבר ..חוסר מצב רוח וחוסר תאבון, כל שניה התרוקנות, הדבר מתחיל לתסקל אותי והלכתי לבדיקות גניקולוגיות ולרופא משפחה ועדיין לא מבינים מה יש לי.. הנושא מלחיץ והתי רוצה לדעת מה ההשערה או מה כדי לעשות תודה.

היי, צר לי לאכזב, אך לא ניתן לשער לפי הסיפור ללא אבחנה ותשאול. בכל אופן מציע לבקש מהרופא אולטרסאונד איברים פנימיים ובדיקה אצל גסטרולוג. בריאות שלימה

מנהלי פורום נטורופתיה