פרוביוטיקה, בעיות בעיכול, עצירויות קשות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

19/12/2018 | 13:32 | מאת: רווית

מעי רגיז, כאבי בטן, בעיות בעיכול, הליקובקטור כרגע לא פעיל, עצירויות, נפיחות בבטן. בהמלצת נטורופתית הומלץ לי על פרוביוטיקה "רפליט" 14 יום או "וויומיקס" 10 יום בנוסף חומצות אמינו גופרתיות (אמינו פלקס) אנזימי עיכול פנקריאטין קראתי על הפרוביטיקה וראיתי שלרוב ההמלצה 7 ימים ולא 14 ימים הרפליט מאוד יקרה האם יש עדויות על הצלחות בטיפול בה? האם זה לא בוסט חזק של פרוביוטיקה? מה לגבי הסוג השני וויומיקס? האם כאן יש עדויות להצלחת הטיפול? האם כדאי אולי לנסות את הוויומקס לפני הרפליט?

היי, אם הנטורופתית המליצה, אז אני מאמין שיש סיבה למינון הגבוהה. נכון שזה בוסט חזק ולפעמים זה מאד חיוני בהתאם למצב. גם הוויומיקס במינון גבוהה. שניהם טובים. בהצלחה

מנהלי פורום נטורופתיה