אבץ

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/09/2018 | 12:41 | מאת: נירה

שלום, רציתי לברר האם אבץ למציצה יעיל לאקנה באותה מידה של אבץ פיקולנט לבליעה. לבת שלי יש אקנה ברמה בנונית והיא לא מצליחה לבלוע כדורים. היא בת 16. אם כן מה המינון הנדרש ומתי עדיף לקחת. ודה רבה

שלום נירה, התשובה היא לא, אבץ למציצה ואבץ לבליעה הן נגזרות שונות ולמטרות שונות. לאקנה אכן מומלץ אבץ לבליעה, לא ניתן להמלי על מינון במסגרת הפורום, יש לראות בדיקות דם, תפריט יומי ולברר מה הסיבה לאקנה - תזונה לקויה, חסרים תזונתיים, חוסר איזון הרומונלי,מתח ועוד.. הטיפול הוילסיטי ומתייחס לכמה כיוונים ואינו נקודתי. בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה