אומגה 3 האם ניתן לקחת בכמות גדולה מעט פעמים בשבוע

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

19/09/2018 | 14:12 | מאת: שירה

מהו המינון המקסימלי במותר לקחת ביום לאומגה 3 בלי סכנות לדימומים או תופעות לוואי? אני פשוט מעדיפה לקחת מנה אחת פעם בשבוע או פעמיים בשבוע. תודה

שלום שירה, אין מינון מקסימלי כללי של אומגה 3 .. בעיקרון כל קספולה מכילה גרם של שמן דגים סה"כ. המינון של התוסף תלוי אם את גם צורכת אומגה 3 מהמזון - דגי ים, צפוני אצות, פשתן, צ'יה, אגוזי מל. ןהאם את נטוטלת את האומגה 3 למטרה מסויימת - איוזן הורמונלי, הפחתת כולסטרול, דיכאון, דלקת וכ'ו.. לכל אחד מהנ"ל המינון יהיה בהתאם ובכל מקרה,לא כדאי לצרוך פעם אחת בשבוע כמות אלא לחלק אותה על פני ימים. בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה